E

dilluns, 1 d’abril del 2013

Cosir punt, tela marinera!!


La tela de punt... aquella meravellosa tela, que ens fa unes prendes tan còmodes i versàtils. La tela de punt... aquella odiosa tela que, al cosir-la, és capaç de treure't el pitjor que tens dins...!!!!! 

Ep!... parem, parem... no pot ser que una cosa tan... tan... tan material, tan cosa, ens faci espatllar el dia.

Pel que he anat llegint en diferents blogs, qui més qui menys ha tingut alguna desventura amb la tela de punt. Hi ha qui, ben amablement (la xarxa és mooooolt generosa) ens deixa consells per aconseguir acabar les prendes de punt sense perdre els nervis. La Naii, de Diario de Naii, té un recopilatori on hi surten els seus consells i els d'altres com els de Rae i els de Mimaramundo. Fa pocs dies, l'Amaika, de Cortocosoymelopongo, va fer una entrada amb la seva experiència, que em va motivar a explicar també la meva. Edito: Ha estat ella també qui m'ha fet el "xivatazo" dels consells de La inglesita.

El que puc aportar és un detallet que a mi m'ha anat força bé. 
He fet servir tires de paper de calcar patrons, en les que he marcat un plec al mig.

Aquest plec el situo damunt d'on ha d'anar la costura, i així em resulta més senzill d'anar recte. 



Així de senzill!


2 comentaris:

  1. a ver si entre unas y otras al final nos sale!! jaja!! te ha quedado muy bien. Has visto la entrada de La Inglesita de Skater Dress? explica muchas cosas que probablemente ponga en práctica hoy mismo. Yo al final he hecho alguna prueba con el papel de seda y me ha quedado bien y se quita bien también.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues no lo había visto, gracias! Me han entrado unas ganas de coser ese vestido...

      Elimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...