E

divendres, 16 d’agost del 2013

ADÉU RETALLS... CAP AL TELER!

L'estiu passat vam construir un parell de telers aprofitant uns marcs de fusta que teníem arraconats. Són ben senzills de fer, doncs simplement vam clavar una filera de claus al voltant de tot el marc.  Vam estar unes quantes tardes entretinguts fent passades amb trapillo handmade de diferents colors. Aquest estiu hi hem tornat, i aquest cop hem combinat el trapillo (altra vegada handmade) amb retalls de roba.


Aquesta és la nostra idea per la proposta que va fer Dawn de Mi rincón de mariposas. Val a dir que no tinc molts retalls per què encara no fa massa temps que cuso, però em va semblar molt interessant la proposta d'aprofitar al màxim els materials que tenim a mà, tot serveix!! 

Em sap greu no poder mostrar fotos del procés, però us en poso dels detalls del teler per què veieu com està fet: 

Espero que us feu una idea de l'activitat, per cert, genial per fer-la amb els nens. Han gaudit de valent triant els retalls per combinar-los i col·locar-los al teler.
El cert és que normalment el producte texit "surt" del teler, però quan el vam girar i vam veure com quedava el nostre teixit ja emmarcat, ens va agradar tant que vam decidir deixar-lo així, al menys una temporada!








6 comentaris:

  1. Looks wonderful in the frame - love it!

    ResponElimina
  2. Wonderful to meet you on Craft Schooling Sunday, hope you'll be back soon! And happy to have a connection with Catalonya, loved my trip to Barcelona and Girona last Fall so very very much!

    ResponElimina
  3. Dawn i Linibau, moltes gràcies pels comentaris.
    Michelle, thanks for visiting us!!
    Sara,I read about your trip to Barcelona and Girona, it was exciting to read your impressions. Thanks for visiting us!

    ResponElimina
  4. me encanta!!!" es una idea genial =)
    Lindo el resultado.

    ResponElimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...